Volgende editie

12e Editie – 30 september 2017

De 12e Editie van CoderDojo Assen  vindt plaats op zaterdag 30 september 2017 om 13:00 uur in de Bibliotheek Assen. Het thema:

Leren programmeren met Scratch

Met Scratch kunnen kinderen zelf hun eigen interactieve verhalen, spellen en animaties maken. Lastig is het niet, stapje voor stapje leren ze hoe ze hun eigen games kunnen creëren. Met Scratch zetten ze de eerste stappen in de wereld van het programmeren, maar dan op een speelse manier.

Inschrijven

Voor elke Dojo hebben we maar beperkt plek! Er is ruimte voor een maximaal aantal deelnemers. Elke deelnemer heeft zijn eigen ticket nodig, en je kunt maximaal twee tickets reserveren. Als de plekken voor deze CoderDojo bezet zijn, kun je je naam op de wachtlijst zetten, we nemen dan contact met je op zodra er een plek vrijkomt.

Je kan de GRATIS ticket bestellen op Eventbrite. Aanmelden op: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-coderdojo-assen-12e-editie-leren-programmeren-met-scratch-37788201528

PS: heb je een ticket en kun je toch niet komen, laat het ons dan zo snel mogelijk weten. We kunnen dan weer iemand van de wachtlijst blij maken.

Locatie

De CoderDojo vindt plaats in de Bibliotheek Assen – Weiersstraat 1c, 9401 ET Assen

 

Wat moet ik meenemen?

  • Print van je ticket of nog beter, laat je ticket zien via je telefoon
  • Een werkende laptop*
  • Eventueel wat te drinken en wat lekkers voor in de pauze
  • Een goed humeur!

* Zorg dat je laptop minimaal over WiFi, een browser (Chrome / Firefox) beschikt. Wij kunnen helaas niet alle kinderen helpen om alles werkend te krijgen dus wij vertrouwen erop dat alles werkt bij binnenkomst!
Voor de workshop met minirobots is geen laptop nodig.

 

Heb je geen laptop?

Als je geen laptop hebt kun je met je bibliotheekpas een computer van de bibliotheek lenen. Neem dan je pas mee!

Ben jij geen lid van de bibliotheek en kan je niet aan een laptop komen? laat het ons dan alstublieft weten, wij kunnen één laptop voor je regelen. Graag tijdig aangeven!

 

Geen plek meer of kan je die datum niet?

Geen zorgen, er zijn meerdere edities gepland. Houd onze website in de gaten!