Volgende editie

15e Editie – 2 december 2017

De 15e Editie van CoderDojo Assen  vindt plaats op zaterdag 2 december 2017 om 13:00 uur in de Bibliotheek Assen. Het thema:

Leren programmeren met Ozobot

Hoe programmeer je zelf een robot?
Ozobot is een minirobot die geprogrammeerd kan worden met kleuren en lijnen. Tijdens deze workshop maken we een mooie route voor de Ozobotjes. Door geheime codes in de lijnen te verwerken, geef je de robot allerlei opdrachten.

We gaan met elkaar een route uitzetten voor de Ozobot en leren zo al spelenderwijs wat programmeren is.

*Voor deze workshop is GEEN laptop nodig!

Inschrijven

Voor elke Dojo hebben we maar beperkt plek! Er is ruimte voor een maximaal aantal deelnemers. Elke deelnemer heeft zijn eigen ticket nodig, en je kunt maximaal twee tickets reserveren. Als de plekken voor deze CoderDojo bezet zijn, kun je je naam op de wachtlijst zetten, we nemen dan contact met je op zodra er een plek vrijkomt.

Je kan de GRATIS ticket bestellen op Eventbrite. Aanmelden op: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-coderdojo-assen-14e-editie-leren-programmeren-met-scratch-37789232612

PS: heb je een ticket en kun je toch niet komen, laat het ons dan zo snel mogelijk weten. We kunnen dan weer iemand van de wachtlijst blij maken.

Locatie

De CoderDojo vindt plaats in de Bibliotheek Assen – Weiersstraat 1c, 9401 ET Assen

 

Wat moet ik meenemen?

  • Print van je ticket of nog beter, laat je ticket zien via je telefoon
  • Een werkende laptop*
  • Eventueel wat te drinken en wat lekkers voor in de pauze
  • Een goed humeur!

* Zorg dat je laptop minimaal over WiFi, een browser (Chrome / Firefox) beschikt. Wij kunnen helaas niet alle kinderen helpen om alles werkend te krijgen dus wij vertrouwen erop dat alles werkt bij binnenkomst!

 

Heb je geen laptop?

Als je geen laptop hebt kun je met je bibliotheekpas een computer van de bibliotheek lenen. Neem dan je pas mee!

Ben jij geen lid van de bibliotheek en kan je niet aan een laptop komen? laat het ons dan alstublieft weten, wij kunnen één laptop voor je regelen. Graag tijdig aangeven!

 

Geen plek meer of kan je die datum niet?

Geen zorgen, er zijn meerdere edities gepland. Houd onze website in de gaten!