Over ons

Hallo, mijVeronica-Becerran naam is Veronica Becerra en ik ben de oprichtster van de CoderDojo in Assen.  Ik heb een HBO diploma, richting technische informatica. Ik werk zelf als programmeur en houd me bezig met het realiseren van websites. Dit doe ik als zelfstandig ondernemer met mijn bedrijf Veronica Webdesign . Daarnaast ben ik ook moeder en ik vind het erg leuk om met kinderen om te gaan.

Via een nieuwsbrief zag ik een uitnodiging om mee te doen aan dit project en dit sprak me direct aan. Ik ben van mening dat een ieder van ons moet altijd de kennis die hij of zij bezit met andere dient te delen, dat niemand te oud of te jong is om te leren en dat we de kennis moeten overdragen aan de jonge generaties die de toekomst representeren.  Ik vind dat jonge kinderen, net zoals ze nu al Engels op jonge leeftijd leren,  ook  de basis van programmeren moeten leren. Het is duidelijk dat Nederland heeft een te kort aan ICT’ers en jongens en vooral meiden moeten worden geprikkeld om in de technische wereld terecht te komen. Ik wil op deze manier als bedrijf en ondernemer maatschappelijke betrokken zijn met de kinderen van Assen!

Ik ben erg enthousiast over dit project en ik ben op zoek naar vrijwilligers (met of zonder programmeren kennis) die de CoderDojo team komen versterken. Wil je ook mee doen? Meld je aan!

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren